Toilet met tropisch decor

Invulling van het toilet

In dit toilet is er gebruik gemaakt van verschillende tegel en sanitair merken.

  • Laufen
  • H&R badmeubelen
  • Hansgrohe
  • Geesa
  • Ink
  • Fanal
  • Polis

In dit toilet zaten origineel radiatorbuizen, welke in het verbouwde toilet zijn weggewerkt meteen koofje, waardoor er een nis ontstond, waarin perfect het fonteinmeubeltje verwerkt kon worden. Hier is een fontein geplaatst van het merk H&R badmeubelen, uit de serie Slim. Dit fonteinmeubel is uitgerust met een 3D-front in de kleur Garnet Grey, dit maakt het meubeltje net iets speelser. Het fonteinwasbakje komt uit de serie Mala. Op het fonteintje is een kraantje gemonteerd van het merk Hansgrohe, uit de serie Vernis, dit is een elektronische fonteinkraan

Boven het fonteinmeubel is een planchet geplaatst, tevens van H&R badmeubelen, in dezelfde kleur als het fonteinmeubel. Daar weer boven is een toilet spiegel geplaatst van 30 x 60 cm van het merk Ink.

De neutrale wand- en vloertegels zijn afkomstig van het merk Fanal, uit de serie Gala en zijn hier te zien in de kleur Grey in de maatvoering 45 x 120 cm. De decortegel met het bloemenpatroon is afkomstig van het merk Polis, en komt uit de serie Civico 38, hier zie je de kleur Jungle Ice. Deze tegel heeft een maatvoering van 30 x 90 cm.

Er is in dit toilet gekozen voor een speciaal toilet, namelijk geen moderne hangend toilet, maar een staande pot, welke wel een modern uiterlijk heeft gekregen. Dit toilet is afkomstig van Laufen, en komt uit de serie Pro. Het toilet is opgebouwd uit reservoir, rimless closet en softclose en quickrelease zitting.

De accessoires die in deze ruimte gebruikt zijn, zijn afkomstig van Geesa, en komen uit de serie Nemox.

Van de tekening naar het eindresultaat