Particulier

Strak tegelwerk voor binnen en buiten

Egaal tegelwerk in elke ruimte

De keuze in tegels is vandaag de dag zeer uitgebreid en iedere soort en formaat tegel heeft weer een andere verwerking. Onze tegelzetters hebben de kennis en de ervaring om alle denkbare tegels en formaten te verwerken. Ook voor de xxl formaat tegels.

Het verwerken van xxl tegels (‘slabs’) vereist de nodige precisie en de juisten gereedschappen en lijmen die wij als tegelzettersbedrijf in huis hebben.

Maak een afspraak om uw project en plannen te bespreken

Sanitair

Tegels zijn een ideale en hygiënische oplossing voor vrijwel elke sanitaire of natte ruimte. Ze zijn goed schoon te houden, zeer duurzaam en de keuze is enorm. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen de vakmannen van Raaijmakers ervoor dat uw badkamer mooi betegeld wordt. We houden rekening met voeglijnen, tegelafmetingen en patronen zodat vloeren en wanden mooi in elkaar overlopen.

Keuken, hal en woning

Ook voor uw hal, keuken, woonkamer of een andere leefruimte bent u bij ons aan het juiste adres. In de showroom kunt u volop inspiratie opdoen en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap voor het leggen van de tegels. Tegelzettersbedrijf Raaijmakers is een begrip in de omgeving en dat is niet voor niets!

Terras

Terrastegels leggen doet Raaijmakers ook! Het verwerken van buitentegels is qua verwerking, technieken en materialen weer heel anders dan binnenvloeren. Je hebt namelijk te maken met allerlei weersinvloeden en grote temperatuurverschillen. Bijvoorbeeld binnen 24 uur van nachtvorst tot 20 graden met volop zonneschijn. U wilt dan zeker zijn dat uw tegels en voegwerk niet losraken.

Gevel

Wilt u een decoratieve muur in de tuin of bij een buitenverblijf, of wenst u natuurstenen een deuromlijsting of gevelplint? Bij Raaijmakers vindt u kwalitatief goede en duurzame materialen en de juiste mensen voor de klus. U bent welkom voor een bezoek aan onze showroom en ontvang een vrijblijvende offerte.