TEGELS

Ruime keuze voor elke binnen én buitenruimte

Volop keuze voor binnen én buiten

Bent u op zoek naar tegels voor uw badkamer, toilet, keuken, hal, terras of een andere binnen- of buitenruimte? Bezoek dan onze showroom met een ruim aanbod aan tegels. En u treft het: Raaijmakers in Gemert is in de wijde omgeving bekend van de uitstekende vakmanschap in tegels zetten. Onze collega’s kunnen u adviseren over stijl en duurzaamheid en u gelijk voorzien van een offerte voor het tegelzetwerk.

Tegels voor binnen

Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair treft u alles voor uw badkamer en toilet. En daarnaast bent u uiteraard verzekerd van vakkundige installatie van uw sanitaire ruimtes. Maar Raaijmakers in Gemert biedt meer, veel meer. Voor al uw binnenruimtes kunt u kiezen uit een grote selectie tegels, passend bij uw stijl.

Bent u op zoek naar keramische of gebakken tegels? Tegels van natuursteen of marmer? Of bent u een liefhebber van mozaïek? Bij Raaijmakers in Gemert vindt u het allemaal.

Tegels voor buiten

Verlangt u naar een mooi en onderhoudsvrij terras of een strakke oprit? Kom dan naar onze showroom voor buitentegels. Ook voor buiten bieden we mooie kwaliteitstegels die vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn.

En wilt u verzekerd zijn van een strakke aanleg zonder gebreken? Vraag dan direct een offerte aan voor het tegelzetwerk. Onze vakkundige collega’s zorgen voor een prachtig terras waar u uw leven lang plezier van hebt.

Kom inspiratie opdoen in onze Showroom

Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09:00-17:30 en op zaterdag van 09:00-16:00.

Keramiek

Keramische tegels zijn perfect te onderhouden. Of u een moderne trendy tegel zoekt of een klassieke, wij hebben ze allemaal in huis. Alle stijlen en tegels van alle toonaangevende fabrikanten. U kunt vrijwel eindeloos combineren met kleuren en legpatronen.

Natuursteen

Wij geven u graag advies over de verschillende natuursteensoorten zijn met elk zijn eigen kenmerken en kleuren. Bekijk in onze showroom: marmer, kalksteen, leisteen, graniet en gneis.

Natuursteen op maat?
Bijvoorbeeld een wasmeubel, planchet, aanrecht- of tafelblad? Dat kan! In eigen werkplaats vervaardigen we uw natuursteen wensen.

Marmer

Marmer is erg populair in de keuken, badkamer en wasruimte voor zowel wanden als vloeren. Marmer is een duurzaam gesteente en ontzetten hard. U kunt zelfs buiten gebruik kunt maken van marmer vloeren zoals bij een zwembad of als vloer van uw uitbouw en overkapping.

De levensduur van marmer is bovendien erg lang.

Mozaïek

Glas, natuursteen als keramisch mozaïek: met deze kleine tegeltjes heeft u de vrijheid om met de talloze kleurmogelijkheden een geheel eigen decor te creëren. Een klein vlak of de gehele ruimte, uw mozaïek wensen zijn bijna altijd mogelijk.
Dankzij de moderne productiemethoden, is de mozaïektegel erg maatvast en strak vormgegeven.

Een mooi en onderhoudsvriendelijk
terras of oprit

Overweegt u om een mooi terras te nemen in uw tuin, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Of wilt u uw huidige terras vervangen en ziet u op tegen de klus? Breng dan een bezoek aan Raaijmaakers voor inspiratie en om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.