Service en Garantie

Zekerheid voor en na

De kwaliteit van een familiebedrijf

Een begrip in de omgeving word je niet zomaar. Daarvoor zijn kennis en vakmanschap nodig.

Tegelzettersbedrijf Raaijmakers zag in 1976 het levenslicht. Inmiddels staat de tweede generatie Raaijmakers aan het roer van het Gemertse familiebedrijf. En niet alleen klanten zijn tevreden over het bedrijf. Veel medewerkers zijn ook al lang in dienst en dankzij de actieve begeleiding bij de jonge generatie wordt de groep steeds groter. De herkenbare blauwe bedrijfsbussen kom je in de omgeving overal tegen.

Keurmerken uit de branche

BOVATIN
lidmaatschap

Als u uw tegelwerk laat verrichten door een BOVATIN lid, dan weet u dat u kiest voor een bedrijf met opgeleide vakmensen die hun vak- en materiaalkennis up-to-date houden. Bovendien kunt u bij een geschil een beroep doen op de BOVATIN garantie. Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair zal dat niet nodig gaan zijn, maar we vinden het belangrijk u deze zekerheid te bieden.

KOMO
keurmerk

Producten en bouwprocessen met een KOMO-keurmerk zijn getoetst en goedgekeurd door deskundigen. Het keurmerk is al 60 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Binnen de norm is een beoordelingsrichtlijn (1017) voor ‘Het aanbrengen van tegelwerk’ en uitvoeringsrichtlijn (35-101) voor ‘Het aanbrengen van wand- en vloertegelwerk in reguliere toepassing’ ontwikkeld.