TEGELWERKEN

Elke tegelklus professioneel gezet

Bijna 50 jaar vakmanschap

Raaijmakers is van oudsher een echt tegelzettersbedrijf. Inmiddels zit er een uitgebreide showroom bij waar volop keuze is in tegels en sanitair. Raaijmakers Tegels & Sanitair is de partner voor grote renovatie- of utiliteitsprojecten. Maar ook de particuliere markt wordt bediend. Volledige badkamers, keukens en buitenterrassen worden door de vakmannen van Raaijmakers betegeld en ook voor een losse wc of douche gaan ze met dezelfde passie aan de slag. Elke tegel wordt met zorg gelegd.

Lees meer over onze werkzaamheden voor particuliere klanten, het afwerken van zwembaden en tegelzetwerk en sanitaire installaties voor bedrijven en utiliteit.

Particulier

Nieuwe badkamer, nieuwe vloer in uw woning, nieuw terras of natuursteen op de gevel? Tegelzettersbedrijf Raaijmakers legt de tegels strak en egaal.

Lees meer

Zwembaden

Een zwembad binnen of buiten? Volledig betegeld, een aansluitend strak terras erbij en ook de afvoer goed geregeld?

Lees meer

Utiliteit en Bedrijven

We doen alles met sanitair, sanitaire installaties, tegels en natuursteen. Uiteraard ook voor (grote en kleine) bedrijven, utiliteit en projectbouw.

Lees meer

Kwaliteit van uw tegelwerk verzekerd

BOVATIN
lidmaatschap

Als u uw tegelwerk laat verrichten door een BOVATIN lid, dan weet u dat u kiest voor een bedrijf met opgeleide vakmensen die hun vak- en materiaalkennis up-to-date houden. Bovendien kunt u bij een geschil een beroep doen op de BOVATIN garantie. Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair zal dat niet nodig gaan zijn, maar we vinden het belangrijk u deze zekerheid te bieden.

KOMO
keurmerk

Producten en bouwprocessen met een KOMO-keurmerk zijn getoetst en goedgekeurd door deskundigen. Het keurmerk is al 60 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Binnen de norm is een beoordelingsrichtlijn (1017) voor ‘Het aanbrengen van tegelwerk’ en uitvoeringsrichtlijn (35-101) voor ‘Het aanbrengen van wand- en vloertegelwerk in reguliere toepassing’ ontwikkeld.