Badkamer met decor bloem

Invulling van de badkamer

In deze badkamer is er gebruik gemaakt van verschillende tegel en sanitair merken.

  • Aco Showerdrain
  • Lavigo
  • Grohe
  • Primabad
  • Vasco
  • Clou
  • Fanal
  • Colorker
  • Atlas Concorde

In deze badkamer is er met behulp van een T-opstelling (zie plattegrond onderaan) een muurtje gecreëerd waartegen we dit prachtige half-vrijstaande bad van Lavigo gemonteerd hebben. Dit bad is geplaatst tegen dit hele mooie decor van Fanal, uit de serie Essence, genaamd Autum Ivory. Deze tegels hebben een maatvoering van 45 x 118 cm. De vloertegel van deze badkamer is tevens van Fanal uit de serie Essence, hier te zien in de kleur Smoke en de afmeting 75 x 75 cm. Boven het bad is een inbouw badcombinatie van Grohe, uit de serie Smartcontrol geplaatst, in de kleur hard graphite geborsteld.

Aan de achterzijde van de T-opstelling zit aan de ene kant het toilet, en aan de andere kant de douche. Hier zien we nog andere tegels terugkomen, op de achterwanden zit namelijk een tegel verwerkt van Atlas Concorde uit de serie Mek, in de kleur bronze. Deze hexagonnetjes hebben een afmeting van 30 x 35 cm per matje. De wandtegel die hier te zien is, is afkomstig van Colorker, uit de serie Privelige in de kleur moon, deze tegel heeft een afmeting van 39,6 x 118,2 cm. In de nis met daarin ook ledverlichting verwerkt, is op de achterkant een tegel van Fanal, tevens uit de serie Essence, maar hier in de kleur Ivory verwerkt, deze heeft een maatvoering 45 x 118 cm.

Het toilet is afkomstig van Clou uit de serie Hammock. Dit wandcloset is een compact model, wat betekent dat het een verkort model is. Verder heeft hij geen spoelrand, waardoor het makkelijk schoon te maken is, en is hij uitgerust met een soft-close zitting. Hierboven zit een drukplaat van Grohe, uit de serie Nova, in de kleur hard graphite geborsteld. Hierbij zijn accessoires van Grohe geplaatst in dezelfde kleur.

In de douche zijn tevens kranen van Grohe verwerkt, ook weer in de kleur hard graphite geborsteld. Deze kranen zijn afkomstig uit de serie Rainshower.

Aan de andere zijde van de badkamer hangt het badkamer meubel, welke afkomstig is van Primabad. Het badkamer meubel bestaat uit een onderkast van 140 cm breed, met 2 asymmetrische lades, hierop ligt een keramisch wastafelblad. Hiernaast, aan de andere muur, is een hoge kast gemonteerd van 45 cm breed, met een deel gesloten kast, en een deel open kast. Deze meubels zijn in de kleur cognac brown. Boven het badkamermeubel zijn twee spiegels met indirecte verlichting gemonteerd van H&R badmeubelen, de diameter van deze spiegels is 60 cm. Boven het badmeubel zijn twee inbouw wastafelkranen gemonteerd van het merk Grohe uit de serie Essence, weer in de kleur hard graphite geborsteld.

Naast het badkamermeubel hangt een radiator van het merk Vasco, uit de serie Beams in de kleur mat wit. Deze radiator hangt hier in de afmeting 49 x 180 cm.

Van de tekening naar het eindresultaat

Plattegrond badkamer