Badkamer en toilet met lichte tinten

Invulling van de badkamer en het toilet

In deze badkamer en toilet is er gebruik gemaakt van verschillende tegel en sanitair merken.

 • Villeroy & Boch
 • Aco Showerdrain
 • DRL radiators
 • Sunshower
 • Damixa
 • Primabad
 • Geberit
 • Geesa
 • B.S.T.
 • Imola
 • Polis
 • Tuytelaers

In deze wastafelmeubel-opstelling is het volgende te zien:

Het wastafelmeubel is afkomstig van Primabad, en is hier te zien in de kleur Tabac Oak. Tevens is de wastafel zelf ook van Primabad, en deze is hier verwerkt in het mat wit. Ook de spiegels zijn afkomstig van Primabad, welke een dimfunctie hebben over drie verschillende lichtkleuren, en uitgerust zijn met spiegelverwarming.

De inbouwkranen zijn afkomstig van Damixa, uit de serie Merkur, en zijn hier verwerkt in de kleur geborsteld RVS. De handdoekhouders aan beide kanten van het wastafelmeubel zijn ook afkomstig van Damixa, in dezelfde kleur.

De twee hoge kasten die u hier ziet zijn afkomstig van Primabad, tevens in de kleur Tabac Oak. Daarbij is de linker hoge kast uitgerust met een was korf, en de rechter hoge kast met een dubbele opbouwcontactdoos.

Verder is er in deze badkamer een DRL radiator met blower geplaatst, die de ruimte in no-time warm kan krijgen. Hier is het model Claudia te zien in de kleur T15 Tela-opaco.

In de douche is er gebruik gemaakt van een inbouw set uit de serie Silhouet van Damixa in de kleur geborsteld RVS. Verder is hier ook een Sunshower geplaats in de glaskleur Sand, welke uitgerust is met de infrarood functie, voor warmte afgifte en soepelere spieren.

In de douche is er  ook een kastje gemaakt van natuursteen, welke afkomstig is van Tuytelaers, in de kleur Beglio Dessert, met een velvet afwerking.

In het toilet is een fonteinmeubeltje geplaats van Primabad in de kleur Tabac Oak, met een mat wit fonteintje.

Hierop is een fonteinkraantje van Damixa geplaatst, uit de serie Sky, in de kleur geborsteld RVS.

Ook de accessoires van Geesa (uit de serie Nemox), en de bedieningsplaats van Geberit zijn verwerkt in de kleur geborsteld RVS.

Tenslotte is er een toilet gemonteerd van Villeroy en Boch in de kleur Stone White, uit de serie Avento.

Zowel in de badkamer als op het toilet zijn er tegels gebruikt van Imola uit de Blox serie. In het toilet zijn deze onder de raam en op de vloer verwerkt in 60 x 60 cm, en in de badkamer zijn deze op de vloer verwerkt in 120 x 120 cm, tevens zijn hier voor de badkamer ook plinten van gemaakt. Verder is er op de achterwand van het toilet en op de wand in de douche gebruikt gemaakt van B.S.T. tegels in de kleur Soft Grey, in de maat 120 x 60 cm. Tenslotte hebben we een decortegel gebruikt in zowel het toilet als de badkamer, afkomstig van Polis, welke een lichte glans op zich hebben. De kleur is Jaipur City, en de tegels zijn verwerkt in 30 x 60 cm.

Het natuursteen dat zowel in de badkamer als in het toilet gebruikt is, is afkomstig van Tuytelaers, en is verwerkt in de kleur Belgio Dessert, in een velvet afwerking.

Van de tekening naar het eindresultaat