Badkamer met houtlook decortegel

Invulling van de badkamer en het toilet

In deze badkamer en toilet is er gebruik gemaakt van verschillende tegel en sanitair merken.

  • Duravit
  • Lavigo
  • Grohe
  • Colorker

In deze badkamer is een losse wastafel geplaatst van Duravit met daaronder een design sifon van Grohe in de kleur Supersteel. De inbouwkraan die hierbij geplaatst is tevens ook van Grohe uit de serie Essence, ook in de kleur Supersteel.

Het bad was bestaand uit de oude badkamer, de kranen zijn er wel bij geplaatst. Deze kranen zijn ook afkomstig van Grohe, en wederom in de kleur Supersteel. De badkraan is ook afkomstig uit de serie Essence.

Verder is er in zowel het toilet als in de badkamer gebruik gemaakt van een houtlook decortegel van Colorker uit de serie Linnear. Deze tegel ziet u hier in de kleur Olive, en is verwerkt in de maat 31,6 x 100 cm.

Hier is een toilet geplaatst van Duravit uit de Me By Stark serie. Daarboven is een bedieningsplaat geplaatst van Geberit in geborsteld RVS.

Het fonteintje dat hierbij geplaatst is, is afkomstig van Lavigo. Deze heeft de maatvoering 33,5 x 29 x 12 cm. Hierbij is een fonteinkraantje uit de serie Piccolo en design fonteinsifon geplaatst in de kleur geborsteld RVS, beide afkomstig van Lavigo.