Raam 20
5422 WX Gemert

Tel: 0492 36 28 62
Fax: 0492 36 30 03
Raam 20, 5422 WX Gemert | Tel: 0492-362862

Uw droombadkamer

U bent toe aan een nieuwe badkamer? Wij verzorgen alles voor u. Van het eerste ontwerp tot en met het monteren van het laatste handdoekhaakje.

Uw idee is onze uitdaging

Wij staan klaar om uw ideeën te realiseren. Wij bekijken samen met u wat mogelijk is binnen de beschikbare ruimte en budget. U heeft een voorkeur voor een bepaalde stijl? Of het nu klassiek, modern, romantisch of tijdloos is, wij tonen de mogelijkheden. Wat vindt u belangrijk in uw badkamer? Als u met meerdere personen tegelijk in de badkamer bent, heeft misschien wel graag twee wastafels. Of droomt u al jaren van een saunacabine of een whirlpool. Ook dit hebben wij in huis. Als uw keuze vaststaat wordt een eerste ontwerp gemaakt, dit wordt vervolgens uitgewerkt met een computerprogramma. Hiermee wordt een goed beeld gevormd hoe uw nieuwe badkamer er uit kan gaan zien.

Het samenstellen van uw nieuwe badkamer

Wij kennen de mogelijkheden, maar niet minder de belangrijk, ook de onmogelijkheden van het ontwerp. Of u nu kiest voor een douche of een stoomcabine, een bad of een whirlpool. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Het installeren van uw nieuwe badkamer

Om het ontwerp te realiseren, moet natuurlijk eerst van alles gebeuren om dit mogelijk te maken. Moet uw oude badkamer eruit gebroken worden? Moeten er nieuwe elektravoorzieningen aangebracht worden? Vaak moeten er water- en afvoerleidingen gelegd worden. Misschien moet uw c.v.-installatie wel veranderd worden? Of een nieuw plafond? Wij, van Raaijmakers Tegels & Sanitair verzorgen dit graag voor u! Onze service gaat zelfs zover, dat wij u tijdens de verbouwing toch de mogelijkheid bieden om aan huis te douchen. Deze nooddouche service is exclusief voor onze klanten!

Nieuwsgierig geworden?

Komt langs, bel of maak via het contactformulier een afspraak.