Raam 20
5422 WX Gemert

Tel: 0492 36 28 62
Fax: 0492 36 30 03
Raam 20, 5422 WX Gemert | Tel: 0492-362862

Natuursteen Badkamermeubels

Een echte blikvanger in uw nieuwe badkamer is natuurlijk het badkamermeubel. Wij hebben hierin een ruim assortiment in onze showroom. Maar wat te doen als u echt een uniek badkamermeubel zoekt? Dan kunnen wij geheel naar uw wensen een badkamermeubel ontwerpen en dit in natuursteen voor u vervaardigen.

Uw wensen vertalen wij naar een uniek badkamermeubel

Samen met u maken wij een ontwerp voor het badkamermeubel. Als vanzelfsprekend houden wij rekening met uw wensen. Zoals van ons gebruikelijk, zullen wij ook zoveel mogelijk adviseren voor wat betreft de materiaalkeuze alsmede de mogelijkheden en onmogelijkheden van natuursteen.

In eigen werkplaats vervaardigd

Met de grootste zorgen worden de materialen voor uw badkamermeubel geselecteerd. Hierna worden in onze werkplaats alle onderdelen op maat vervaardigd, waarna alle onderdelen vakkundig samengevoegd worden tot het pronkstuk van uw badkamer.

Onderhoud

Om uw nieuwe aanwinst te beschermen brengen wij op het natuursteen een beschermlaag aan. Uw badkamermeubel blijft hierdoor in topconditie. Ook geven wij u ons deskundig advies om uw natuursteen badkamermeubel te onderhouden.