Raam 20
5422 WX Gemert

Tel: 0492 36 28 62
Fax: 0492 36 30 03
Raam 20, 5422 WX Gemert | Tel: 0492-362862

Bad- en douchewanden

Een bad- of douchewand kan zoveel meer zijn dan alleen een scheidingswand. Wil je schoonheid en praktisch nut verenigen? Wij hebben vele mogelijkheden voor u.

Een veelvoud aan vormen en afmetingen

Voor elk bad en douche is wel een passende wand te vinden. Omdat niet elke badkamer even groot is en de indeling ook niet overal gelijk is, zijn de meeste wanden in vele maten te verkrijgen. Sommige wanden kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt en voor andere wanden zijn speciale passtukken te koop. Voor de kleinere badkamers zijn er wanden met opvouwbare en scharnierende deuren. Deze zijn ingeklapt erg klein, maar eenmaal uitgeklapt bieden ze voldoende bescherming tegen rondspattend water.

Glas of kunststof

Het aanbod in hardglas is erg ruim, maar voor wie geen glas wil of juist een structuurtje in de douchewand zijn er diverse soorten kunststof te koop. Het voordeel van een kunststof douchewand is dat deze eenvoudig op maat kan worden gemaakt.

Onderhoud

Voor wie weinig onderhoud wil, kan op het glas een beschermende laag worden aangebracht. Door deze laag krijgen kalk en zeepresten geen kans zich aan het glasoppervlak te hechten. Daarnaast zijn er ook speciale onderhouds- en reinigingssets te koop, zodat u jarenlang van uw bad- of douchewand kunt genieten.